BAŞARILI ÖĞRENCİMİZ OLİMPİYATLARA KATILMAYA HAK KAZANDI!

11. Sınıf öğrencilerimizden B*** A***  satranç, judo ve goalball branşlarında il ve Türkiye dereceleri elde etmiş başarılı bir sporcumuzdur. Goalball kadın milli takım kadrosuna seçilerek 2021 yılı yazında Tokyo'da yapılması planlanan olimpiyat oyunlarında ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Rusya'da yapılacak olan olimpiyatlara hazırlık kampı öncesinde kazanmış olduğu milli takım formasını Beden Eğitimi Öğretmeni L. A. SEVİNÇ''e hediye etmiştir.

Öğrencimizin milli takım formasını giymeye hak kazanarak ülkemizi temsil edecek olması Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi ailesi olarak hepinizi gururlandırmıştır. Öğrencimize başarılar diliyoruz.

16.03.2021 889