HAYALİMİZ UMUDUNUZ OLSUN!

HAYALİMİZ UMUDUNUZ OLSUN PROJESİ

06 02.2023 tarihinde 11 ilimizde yaşanan deprem sonrasında ortaya çıkan felaketin yaralarının sarılmasında ve deprem bölgesinde yaşayan öğrencilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla lçemize bağlı resmi ve özel bütün kurum paylaşlarının katılımıyla yardım kampanyası düzenlenmesi toplanan nakdi yardımın miktarına bağlı olarak deprem bölgesinde TOKİ marifetiyle hayalimiz umudunuz olsun projesi altında Anaokulu inşaatı için kampanya başlatılması kararlaştırılmıştır. Ayrıca oyuncak bağışı kampanyası da başlatılmıştır. Oyuncak bağışında bulunmak isteyen Veli ve vatandaşlarımız bağışlarını okulumuza teslim edebilirler. Maddi bağışta bulunmak isteyen velilerimiz ve vatandaşlarımız için IBAN numaraları aşağıda belirtildiği şekildedir.

Hesap cinsi: TL

Banka: Vakıf Katılım Bankası Denizli Sanayi Şubesi

Hesap adı: Denizli Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

IBAN: TR 09 0021 0000 0008 1947 3000 01