2. KEZ eTWIN OKULU ETİKETİNİ ALMAYA HAK KAZANDIK!

eTwinning Avrupa 1'cisi olan okulumuz 2'nci kez eTwinning Okulu olmaya hak kazandı. İşbirlikçi, proje tabanlı öğrenmeyi çevrimiçi olarak sağlayan eTwinning Avrupa okul ortaklığı ağı, 2018 yılından itibaren eTwinning okulu uygulamasını başlattı. Portal üzerinden belirlenen kriterleri sağlayan okullar ilk aşamada eTwinning okuluna aday gösterilir. Daha sonra yine portal üzerinden açılan başvuru kılavuzunu dolduran okullar değerlendirmeye alınır. Okulumuz İngilizce Öğretmeni P. BÖLÜKBAŞI'nın başvurusuyla 2. kez eTwinning Okulu ünvanını almaya hak kazandık.

Bu ödül ile okulumuzda dijital ve e-güvenlik uygulamalarında, pedagoji alanında yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlarda, çalışanların sürekli mesleki gelişim içinde olmalarında, çalışanlar ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının bulunmasında öncü olduğumuzu belgelemiş olduk.

25.03.2021 1246

Okulumuzun eTwinning Okullları arasında gururla yerini aldığı liste ve daha fazlası için TIKLAYINIZ.