2023-2024  ÖĞRETMEN- VELİ GÖRÜŞME GÜNLERİ (Değişen ders programlarından dolayı güncellenmektedir. Kontrol ediniz.)

2023-2024 ÖĞRETMEN- VELİ GÖRÜŞME GÜNLERİ (Değişen ders programlarından dolayı güncellenmektedir. Kontrol ediniz.)

Sayın veli, öğretmenlerimizin veli görüşmesi için uygun olduğu zaman dilimleri aşağıdaki tabloda listelenmiştir. Randevu saati olarak yazılan saat diliminde öğretmeniz okuldadır. Bu saatlere mümkün olduğunda riayet etmenizi rica ederiz. Şayet çok acil bir durum ise öğretmenlerimiz ayrıca boş saatlerinde proje ve etkinlik hazırlıkları, ders dışı diğer farklı eğitsel görevlendirmeler vb. konularda da çalışmalar yürüttükleri için okulumuza görüşmeye gelmeden önce aksaklık yaşamamak adına öğretmenimizden bizzat randevu almanız, iletişim numarası yok ise 0258 377 02 09 numaralı hattı arayarak randevu oluşturmanız gerekmektedir.

Yapılan her düzenlemenin çocuklarımızın daha verimli ve kaliteli bir eğitim hayatı için olduğunu hatırlatır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

16.10.2023 453

VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞME SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.