Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyon Programı (GÜNCELLEME)

Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyon Programı (GÜNCELLEME)

Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyon Programı çerçevesinde İ milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ayrılan 5 kişilik öğrenci kontenjanı için okulumuz 9. Ve 10. Sınıf öğrencilerinden gerekli kriterleri sağlamak kaydı ile 5 öğrenci değerlendirmesi ve seçimi yapılacaktır. 9. Sınıf düzeyinden 3 öğrenci, 10. Sınıf düzeyinden 2 öğrenci belirlenecektir. Yurt dışı hareketlilik programının bir sonraki eğitim öğretim yılına sarkma ihtimali olduğundan bir sonraki yıl 12. Sınıflar mezun olacağı, 11. Sınıflar ise YKS hazırlık süreci olduğundan okul proje koordinasyon kurulunca tüm öğrencilerimizin yüksek menfaati düşünülerek katılımcı şubeler olarak9. ve 10. Sınıf şube düzeyleri belirlenmiştir.

Başvurular yine bu sayfada yayımlanacak olan bağlantı linki üzerinden 9-12 Ocak 2022 tarihleri arasında alınacaktır. Bu tarihlerden sonra başvuru linki erişime kapatılacağından öğrencilerimizin bu tarihler arasında başvurusunu yapması büyük önem arz etmektedir. Daha sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru yapan öğrencilerimiz 22 Şubat 2023 sınava gelirken yurt dışı hareketliliğine katılım için gerekli olan veli izin belgesini ıslak imzalı olarak okul idaresine elden ve şahsen teslim etmek zorundadır. Belirtilen tarihe kadar veli izin dilekçesini teslim etmeyen öğrenciler yazılı sınava alınmayacaktır.

Belirtilen tarihler arasında başvurusu alınan öğrenciler yazılı sınava,; yazılı sınavdan ise 70 ve üzeri not alanlar sözlü sınava alınacaklardır.

Deprem sebebiyle değişip güncellenen takvim:

İngilizce Yazılı Sınavı: 22 Şubat 2023-saat 13.30

İngilizce Sözlü Sınavı:  27 Şubat 2023-Katılımcı sayısı yazılı sınavdan sonra belli olacağı için saati-takvimi daha sonra duyurulacaktır.

Sonuçların İlan Edilmesi : 10 Mart 2023

05.01.2023 1282

ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ KATILIMCI ÖĞRENCİ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖĞRENCİ VELİ İZİN BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ. 

İLETİŞİM

Adres:
BAHÇELİEVLER MAH. 3033 SK. DURMUŞALİ ÇOBAN LİSESİ SİTESİ DURMUŞALİ ÇOBAN ANADOLU LİSESİ NO: 8 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ


Telefon
(258) 377 0209


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın