OKULUM TEMİZ PROJESİ

OKULUM TEMİZ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulların temizliği ve hijyeninin hedeflendiği bir proje olan Okulum Temiz Projesi TSE ile yürütülmektedir. "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında okulların temiz tutulması ve devamlılığın sağlanması hedeflenmektedir. Okulların bu projeye başvurabilmesi için ise bazı şartlar aranıyor. Bu şartları yayınlayan MEB, okullarda belirlenen talimatları eğitimlerin ve eylem planlarının yerine getirilmiş olmasını beklemektedir. Bu şartları tamamlayan okullara denetim yapılmaktadır ve denetimde gerekli kriterleri yerine getiren okullar Okulum Temiz belgesini almaya hak kazanmaktadırlar.

Okulumuz gerekli hazırlıklarını tamamlamış ve Okulum Temiz Belgesi alabilmek için resmi başvurusunu yapmıştır. Okulumuz 26/10/2020 tarihinde Okulum Temiz Belgesini almaya hak kazanmıştır ve belgemiz 1 yıl geçerliliğini koruyacaktır.

Okulum Temiz Belgemizi aşağıda bulunan resimde inceleyebilirsiniz.

14.03.2021 365

15-03-2021

Adres:
BAHÇELİEVLER MAH. 3033 SK. DURMUŞALİ ÇOBAN LİSESİ SİTESİ DURMUŞALİ ÇOBAN ANADOLU LİSESİ NO: 8 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ